BETAK-Pop grupları profil arşivimiz yayında! K-Fandom Sanatçı Arşivi
HaberK-Pop

2023 MTV Video Müzik Ödülleri’nde K-Pop Yıldızları

1 dakika okuma süresi

2023 MTV Video Müzik Ödülleri (VMAs) ikinci aday listesini açıkladı!

MTV, 1 Eylül’de dört Video Müzik Ödülü için bu yılın adaylarını resmen açıkladı: Yazın Şarkısı, Yazın Gösterisi, Yılın Grubu ve Yılın Albümü.

BTS‘ten Jungkook, TXT ve FIFTY FIFTY Yazın Şarkısı dalında adaylık elde etti: Jungkook Latto‘nun eşlik ettiği resmi solo çıkış teklisi “Seven” ile, TXT Jonas Brothers ortak çalışması “Do It Like That” ile ve FIFTY FIFTY viral hitleri “Cupid” ile Yazın Şarkısı dalında aday gösterildi.

Bu arada BLACKPINK, devam eden “BORN PINK” dünya turnesi ile Yazın Gösterisi dalında aday gösterildi.

Son olarak, BLACKPINK, FIFTY FIFTY, NewJeans, SEVENTEEN ve TXT Yılın Grubu dalında adaylık kazandı.

BLACKPINK altı farklı ödüle aday gösterilerek bu yıl en çok adaylık kazanan grup oldu: Yazın Gösterisi ve Yılın Grubu dallarına ek olarak BLACKPINK daha önce En İyi Koreografi, En İyi Sanat Yönetimi, En İyi Kurgu ve En İyi K-Pop (tüm kategorilerdeki adaylıkları “Pink Venom” ile) dallarında aday gösterilmişti.

Bu arada, TXT dört farklı kategoride aday gösterilerek bu yıl en çok adaylık alan erkek K-pop grubu oldu: TXT, Yazın Şarkısı ve Yılın Grubu‘ndan önce Yılın Push Performansı ve En İyi K-Pop (her ikisi adaylıkları “Sugar Rush Ride” ile) dallarında aday gösterilmişti.

FIFTY FIFTY ve SEVENTEEN de hem Yılın Grubu hem de En İyi K-Pop dallarında aday gösterildikleri için ikişer ödül için yarışıyorlar.

Daha önce açıklandığı üzere, bu yılın En İyi K-Pop adayları aespa‘nın “Girls“, BLACKPINK‘in “Pink Venom“, FIFTY FIFTY‘nin “Cupid“, SEVENTEEN‘in “Super“, Stray Kids‘in “S-Class” ve TXT‘nin “Sugar Rush Ride” şarkıları oldu.

2023 MTV Video Müzik Ödülleri 12 Eylül’de canlı olarak yayınlanacak ve bu yılki ödüllerde hem TXT hem de Stray Kids sahne alacak.

Oylamalar, Yazın Gösterisi için 3 Eylül’de, Yılın Grubu için 4 Eylül’de ve Yazın Şarkısı için 7 Eylül’de açılacak. (MTV’nin resmi web sitesine buradan ulaşabilirsiniz).

Kaynak



İlgili İçerikler
HaberK-Fandom Özel

Dokdo ve Barış

3 dakika okuma süresi
Türkiye ile Kore arasındaki ilişkiler siyasi, kültürel ve ekonomik açıdan oldukça iyi durumdadır.Kültür, coğrafya ve inanç alanlarındaki mesafelere rağmen, Türkiye’nin Kore Savaşı…
HaberK-Pop

Lee Je Hoon, İskemik Kolit Teşhisi ile Ameliyat Oldu

1 dakika okuma süresi
Lee Je Hoon, 1 Ekim gecesi şiddetli karın ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. İskemik kolit teşhisi konulan oyuncu, 2 Ekim sabahı erken saatlerde…
HaberK-Drama

Twinkling Watermelon: 1995'e Giden Bir Müzik Macerası

2 dakika okuma süresi
tvN’in “Twinkling Watermelon” dizisi tanıtımdan önce yeni fotoğraflarını yayınladı! “Twinkling Watermelon“, müzik yeteneğiyle doğan bir CODA (sağır bir yetişkinin çocuğu) öğrencisinin, şüpheli…

Giriş yap

Kayıt ol

Şifre sıfırla

Lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin, e-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmanızı sağlayacak bir bağlantı alacaksınız.