BETAK-Pop grupları profil arşivimiz yayında! K-Fandom Sanatçı Arşivi
HaberK-DramaListeler

2023 yılının en popüler 8 Kore dizisi

3 dakika okuma süresi

2023 yılının en popüler 8 Kore dizisi listemizi sizin için hazırladık. Tüm popüler dizileri çoktan bitirdiniz ve yeni diziler mi arıyosunuz? Doğru yerdesiniz! Listemizde heyecan verici suç dramalarından yürek ısıtan aşklara kadar herkes için bir şeyler var. Mutlaka izlemeniz gereken bu kore dizilerini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

1- Taxi Driver 2. Sezon (2023)

Taxi Driver 2. Sezon Afişi

Dağılan ama unutulmayan Rainbow Deluxe Taxi ekibi, adaletsizliğe karşı savaşmak için eski liderleriyle yeniden bir araya geliyor. Yeni bir üye ile her zamankinden daha fazla müşteri için savaşan ekibimiz gizemli bir örgütün dikkatini üzerine çektikten sonra olaylar gelişir. Aksiyon severler bu diziyi kaçırmasın çünkü tam size göre.

2 – The Glory 2. Sezon (2023)

The Glory 2. Sezon Afişi

Lisede yaşadığı tacizin intikamını alan Moon Dong Eun’un hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Suçlular Myeong Oh’un ortadan kaybolmasıyla paniğe kapıldıkça, Dong Eun’un onları adalete teslim etme kararlılığı da artıyor. Her bölümde, karmaşık olay örgüsü ve şok edici ifşalar, izleyiciyi bir sonraki bölümde ne olacağını merakla beklemeye itiyor.

3 – The Heavenly Idol (2023)

The Heavenly Idol afişi

Listedeki en ilginç dizilerden biri olan The Heavenly Idol, iblis kralla savaşırken kendini popüler olmayan idol grubu Wild Animal’ın bir üyesi olan Woo Yeon-Woo’nun vücüdunda bulan baş rahibin hikayesini anlatıyor. Başrolümüzün bir idol olarak hayatına alışmaya çalışırken bir yandan kötü güçlere karşı savaşırken karşılaştığı zorluklar, kaçırılmaması gereken heyecan verici bir izleme deneyimi sunuyor.

4 – Call It Love (2023)

Call It Love afişi

Sim Woo Joo, babasının vefatından sonra babasının çıktığı kadın tarafından evden atılır. Bu olaydan sonra hayatı alt üst olur ve yaşadığı sefaletin sorumlusu olan kadından intikam almaya karar verir. Ancak kendini, hayatı boyunca yalnızlık çekmiş olan babasının eski metresinin oğlu Han Dong Jin’e aşık olurken bulur. İkili birbirlerine bağlanmaya başladığında, hayatları beklenmedik şekillerde sonsuza dek değişir.

5- Divorce Attorney Shin (2023)

Divorce Attorney Shin afişi

Dizi, boşanma davalarında uzmanlaşmış yetenekli bir avukatın hayatını konusunu işliyor. Her gün karşılaştığı karmaşık durumlara rağmen, Shin Sung Han teselliyi en yakın iki arkadaşının yanında bulur ve uzmanlığı ve duyarlılığıyla alanında başarılı olmaya devam eder.

6- Our Blooming Youth (2023)

Our Blooming Youth afişi

Zengin bir adamla nişanlı olan Min Jae Yi, iyi bir eş ve anne olmaya hazırlanırken bir trajedi yaşanır ve ailesini öldürmekle suçlanır. Lanetli veliaht prens Lee Hwan ile tanışır ve birbirlerine yardım etmeyi kabul ederler. Birbirlerine karşı hisler beslemeye başlarlar ancak aşkları, geçmişleri ve lanet de dahil olmak üzere engellerle karşılaşırlar. Dizinin olay örgüsü romantizm ve dram unsurlarını fantastik bir dokunuşla birleştiriyor.

7- Oasis (2023)

Oasis afişi

Oasis dizisi, 80’ler ve 90’lar arasındaki çalkantılı Güney Kore zamanlarında hayallerinin ve dostluklarının yanı sıra her ne pahasına olursa olsun ilk ve tek aşklarını korumak için şiddetle mücadele eden üç genci içeriyor. Dizinin konusu ayrıca gençlerden biri olan Lee Doo Hak’ın ailesinin başına gelenlerden sonra intikam peşine düşüşünü de anlatıyor. Karakterlerin karşılaştıkları zorluklar karşısında nasıl bir yol izleyeceklerini ve kaosun ortasında arkadaşlıklarını ve ilişkilerini korumanın bir yolunu bulup bulamayacaklarını insan merak ediyor.

8- Island 2. Sezon (2023)

Island 2. sezon posteri

Zengin bir iş adamının kızı olan Won Mi Ho, sorun çıkardıktan sonra lise öğretmeni olarak çalışmak üzere Jeju Adası’na gönderilir. Adadayken, insanlığı ortadan kaldırmaya çalışan hayaletler tarafında hedef alınır ve gizemli bir hayalet avcısı onu güvende tutmaya çalışır. Dizi her bölüm heyecanı yüksek tutuyor.

Evet 2023 yılının en popüler 8 kore dizisi listemizin sonuna geldik. Listemizde gerilim dolu olaylardan yürek ısıtan romantik hikayelere kadar herkes için bir şeyler var. İster deneyimli bir dizi hayranı olun ister yeni başlıyor olun, listedeki dizileri beğeniceğinizi düşünüyoruz. Takvimlerinize bu dizilerin çıkış günlerini eklemeyi unutmayın ve ayrıca listede yer alması gereken bir dizi daha olduğunu düşünüyorsanız yorumlarda belirtebilirsiniz!



İlgili İçerikler
HaberK-Pop

Lee Je Hoon, İskemik Kolit Teşhisi ile Ameliyat Oldu

1 dakika okuma süresi
Lee Je Hoon, 1 Ekim gecesi şiddetli karın ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. İskemik kolit teşhisi konulan oyuncu, 2 Ekim sabahı erken saatlerde…
HaberK-Drama

Twinkling Watermelon: 1995'e Giden Bir Müzik Macerası

2 dakika okuma süresi
tvN’in “Twinkling Watermelon” dizisi tanıtımdan önce yeni fotoğraflarını yayınladı! “Twinkling Watermelon“, müzik yeteneğiyle doğan bir CODA (sağır bir yetişkinin çocuğu) öğrencisinin, şüpheli…
HaberK-Pop

KINGDOM'ın Tartışmalı Albüm Tasarımı Nedeniyle Ajans Özür Diledi

1 dakika okuma süresi
KINGDOM‘un ajansı GF Entertainment, KINGDOM‘un yedinci mini albümünün kapak tasarımıyla ilgili tartışmaların ardından resmi bir özür yayınladı. Başlangıçta 21 Eylül’de ön siparişe…

Giriş yap

Kayıt ol

Şifre sıfırla

Lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin, e-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmanızı sağlayacak bir bağlantı alacaksınız.