BETAK-Pop grupları profil arşivimiz yayında! K-Fandom Sanatçı Arşivi
K-DramaListeler

2022 yapımı mutlaka izlenmesi gereken popüler Kore dizileri

2 dakika okuma süresi

2022 yılı da k-drama severler için keyifli vakit geçirebilecekleri güzel bir yıl oldu. Popüler kore dizileri listemizde kendimizce izlenmesi gerekli diye düşündüğümüz birkaçını listeledik. Tabii ki listenin bundan çok daha uzun olması gerekirdi. Bu yüzden listenin devamını yorum kısmında sizlere bıraktık!

jirisan

Jirisan

2022 yılında çıkan Kore dizileri arasında, aksiyon ve gerilim sevenlerin favorisi haline gelen “Jirisan” başı çekiyor. Jun Ji Hyun ve Joo Ji Hoon’un başrollerini paylaştığı dizi, Güney Kore’nin Jirisan Dağı’nda geçen gizemli olayları konu alıyor. İki arama kurtarma çalışanının dağda kaybolan bir grup dağcıyı arama hikayesi anlatılırken, aralarındaki ilişki de izleyenleri heyecanlandırıyor.

snowdrop

Snowdrop

Romantik drama sevenler içinse “Snowdrop” öne çıkıyor. BLACKPINK’ten Jisoo’nun da rol aldığı dizi, 1987 yılındaki siyasi olaylar sırasında geçen bir hikayeyi ele alıyor. Üniversite öğrencisi bir karakterin, yaralı bir kızın kapısına dayanmasıyla gizemli bir hikayeye dönüşen “Snowdrop”, izleyicileri macera dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

yumi's cells

Yumi’s Cells

Kim Go Eun ve Lee Sang Yeob’un başrolünde yer aldığı “Yumi’s Cells”, romantik-komedi türünde olan bir diğer dizi. Yumi’nin beynindeki hücrelerin hayatını nasıl yönlendirdiğini konu alan dizi, aynı zamanda karakterin iş yeri ve özel hayatındaki maceralarını da takip ediyor.

Hospital playlist kore dizileri

Hospital Playlist 2

“Hospital Playlist 2” ise medikal dramaları sevenlerin en sevdikleri yapımlar arasında yer alıyor. Lee Ik Jun, Ahn Jeong Won, Chae Song Hwa, Yang Seok Hyung ve Kim Jun Wan adlı beş doktorun hayatlarını anlatan dizi, ilk sezondan sonra yeni gelişmelere odaklanıyor. Yeni hastalarla karşılaşan doktorlar, yeni zorluklarla baş etmek zorunda kalıyorlar.

hometown cha-cha-cha popüler kore dizileri

Hometown Cha-Cha-Cha

Son olarak, Shin Min Ah ve Kim Seon Ho’nun başrollerini paylaştığı “Hometown Cha-Cha-Cha”, romantik komedi türünde sevilen bir yapım. Bir diş hekimi olan Shin Min Ah’ın Güney Kore’nin kırsal bölgesinde yeni bir hayat kurma hikayesini konu alan dizi, köydeki çeşitli karakterlerin de hayatlarına dokunuyor. Kim Seon Ho ise, Shin Min Ah’ın canlandırdığı karakterle aralarındaki romantik ilişkiye odaklanıyor.

Bu yılın en popüler Kore dizileri arasında yer alan bu yapımlar, farklı türleri ve ilgi çekici hikayeleriyle izleyicileri büyülemeyi başardı.



İlgili İçerikler
HaberK-Drama

Twinkling Watermelon: 1995'e Giden Bir Müzik Macerası

2 dakika okuma süresi
tvN’in “Twinkling Watermelon” dizisi tanıtımdan önce yeni fotoğraflarını yayınladı! “Twinkling Watermelon“, müzik yeteneğiyle doğan bir CODA (sağır bir yetişkinin çocuğu) öğrencisinin, şüpheli…
HaberK-Drama

Lee Sang Yeob, ünlü olmayan sevgilisiyle evleniyor!

1 dakika okuma süresi
Lee Sang Yeob evleniyor! 25 Eylül’de Sports Seoul, Lee Sang Yeob‘un ünlü olmayan kız arkadaşıyla gelecek yıl Mart ayında evleneceğini duyurdu. Bu…
HaberK-Drama

Seul Uluslararası Drama Ödülleri 2023'te Kimler Kazandı?

2 dakika okuma süresi
Seul Uluslararası Drama Ödülleri 2023‘ün kazananları belli oldu! Bu yıl 18. kez düzenlenen Seul Uluslararası Drama Ödülleri, dünyanın dört bir yanından gelen…

Giriş yap

Kayıt ol

Şifre sıfırla

Lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin, e-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmanızı sağlayacak bir bağlantı alacaksınız.